.widget.ContactForm { display: none; }

"Ανάγνωση βιβλίων"

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ!

Πολίτες της Θεσ/νίκης και γενικά της ευρύτερης περιοχής ,έχοντας ως μέσο μετακίνησης το
ποδήλατο, δίνουν σε όλους  μηνύματα και σαφώς παραδείγματα προς μίμηση!

                                              ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ/ΙΣΣΕΣ
 

"Πρόκειται για ένα ανοιχτό στον κόσμο κάλεσμα που στόχο έχει τη διασκέδαση και την ασφάλεια που προσφέρει η ομαδική ποδηλασία, καθώς και η αλληλοϋποστήριξη των ατόμων στα πλαίσια της ομάδας – αγέλης.
Η καθημερινή μας παρουσία στους ελληνικούς δρόμους μας δίδαξε ότι πρέπει να έχουμε αντανακλαστικά άγριων ζώων που κινούνται σαν μια αγέλη μέσα στην ζούγκλα των ελληνικών πόλεων, όπως και να έχουμε μεταξύ μας ινδιάνικους συντροφικούς δεσμούς.
Καταφέραμε λοιπόν σε αυτά τα δύο χρόνια να ζήσουμε αμέτρητες εμπειρίες ποδηλατώντας εντός και εκτός της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχουμε κανένα σοβαρό ατύχημα και χωρίς να έχουμε μεταξύ μας ιδιαίτερες προστριβές. Έγινε το ποδήλατο τρόπος ζωής μας, μέσο επικοινωνίας και κοινωνικοποίησής μας. Συμβάλαμε στο να εξαπλωθεί στην Ελλάδα το ποδήλατο και να χαθούμε τελικά μέσα σε ένα πλήθος χιλιάδων ποδηλατών.
Η ομάδα των Πολύχρωμων Ποδηλατών/-τισσων δημιουργήθηκε με σκοπό την μεταξύ μας επικοινωνία – συντονισμό, την προβολή των δράσεών μας, την ανταλλαγή φωτογραφιών και την προπαγάνδιση του ποδηλάτου ως μεταφορικού μέσου, αλλά και τρόπου ζωής."


Lettura di libri

Δεν υπάρχουν σχόλια: