.widget.ContactForm { display: none; }

"Ανάγνωση βιβλίων"

Το Δέντρο των Ευχών από τους φίλους Συγγραφείς προς τη λέσχη μας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Το Δέντρο των Ευχών


maria tzirita
Εύχομαι στην αγαπημένη λέσχη, σε όλους τους αναγνώστες και φίλους και στους ομότεχνους συγγραφείς, φέτος τα Χριστούγεννα να έχουν γαλήνη στην ψυχή τους και χαμόγελο στα χείλη τους! Ας είναι η επόμενη χρονιά καλύτερη για όλους - και θα είναι, αρκεί να το πιστέψουμε... Χρόνια πολλά!

Mastori Boula
Σας εύχομαι Υγεία, Ευτυχία και Πολλές αναγνώσεις!Βούλα Μάστορη


Rena Rossi

Ευχή για τον καινούριο χρόνο:
«Να συνειδητοποιήσουμε πως την ευτυχία την κρατάμε κλεισμένη μέσα στην ίδια μας τη χούφτα…»
Ρένα Ρώσση-Ζαιρη
Συγγραφέας
* Συγχαρητήρια για το blog σας, είμαι στη διάθεσή σας, για ότι χρειαστείτε!

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ
Μια δύσκολη χρονιά φεύγει και μια νέα,ίσως το ίδιο δύσκολη έρχεται.
Εύχομαι αυτή που φεύγει να πάρει μαζί της όλη την απαισιοδοξία και την κατήφεια.
Εύχομαι η νέα,να φέρει μαζί της την γνώση,την επίγνωση,την αισιοδοξία και κυρίως
την δύναμη να θυμηθούμε όλα αυτά που αξίζουν να γίνουν προτεραιότητες μας:
την ευθύνη,την αγάπη,την φροντίδα για τον λιγότερο τυχερό συνάνθρωπο,το δέσιμο.
Καλές γιορτές σε όλους!Giota Fotou
Εύχομαι υγεία, ευτυχία και η καινούρια χρονιά να φέρει το όνειρο στη ζωή όλων μας που θα μας ταξιδέψει με αισιοδοξία σε πολύχρωμους κόσμους απαλαγμένους από τη μαυρίλα και τη γκρίνια της εποχής.
Γιώτα Φώτου.

Nikos SiderisΣκληροί καιροί. Που ξυπνούν το απόλυτο αντίδοτο για τέτοιες δοκιμασίες: Επιστροφή στους ανθρώπους! Μ' ένα μεγάλο δρόμο προς τα 'κει: Το καλό βιβλίο.
Εύχομαι σε όλους κάθε καλό το 2012 και καλό δρόμο προς την ανθρωπιά και τον γόνιμο λόγο.



Katerina Papanikolaou
Κατερίνα Παπανικολάου
"Εύχομαι πολλά ραντεβού με όμορφες στιγμές για την χρονιά που μας κλείνει το μάτι!"


Sofia Voikou
Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία (το ύψιστο αγαθό), ψυχική ηρεμία και το χαμένο μας χαμόγελο στα χείλη.
Σοφία Βόικου

Thalia KounouniΟι ευχές είναι φωτεινές και όμορφες όταν πραγματικά τις πιστέψουμε και προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε.Εύχομαι λοιπόν σε όλους μας να βρούμε αυτή τη δύναμη,να φέρουμε καλύτερες μέρες,ηρεμίας και χαράς,όχι μόνο για μας αλλά κυρίως για αυτούς που μας έχουν πιότερο ανάγκη.
Καλές Γιορτές γεμάτες πολλή πολλή αγάπη!
Θάλεια Κουνούνη

Nicole Anna Maniati
Αγαπημένες φίλες, οι γιορτές πλησιάζουν και στην καρδιά μας η αγάπη πρέπει να κυριαρχεί πάνω απ' όλα. Ναι, είναι δύσκολοι καιροί, μα η οικογένεια, οι φίλοι γύρω μας, και οι αγαπημένοι μας μας κάνουν να ξεχνάμε και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.
Μέσα από τη καρδιά μου στέλνω τις θερμότερες ευχές μου σε όλα τα κορίτσια της όμορφης λέσχης σας, για Ευτυχισμένες γιορτές, φορτωμένες με όλα τα πολύτιμα αγαθά της καρδιάς, αγάπη, ζεστασιά, συμπαράσταση, συμπόνια, κατανόηση, φιλία και προσφορά. Η ευτυχία πάντα να σας συντροφεύει αγκαλιά με την υγεία. Και ο καινούριος χρόνος ας μας βρει όλους καλύτερους!
Με ειλικρινή αγάπη
Νικόλ

Αναστασία Καλλιοντζή
Τα φετινά Χριστούγεννα είναι, ίσως , λιγάκι…χμ…λιγάκι παράξενα. Το κλίμα δεν είναι τόσο εορταστικό όπως παλιότερα, ο κόσμος δεν πετάει απ’ τη χαρά του, πολλοί περιμένουν τον καινούργιο χρόνο όχι τόσο με χαρούμενη αδημονία όσο με ιερό τρόμο για τα άγνωστα που θα φέρει το αβέβαιο αύριο. Όμως τα Χριστούγεννα από μόνα τους είναι ένα μήνυμα ελπίδας-κι η αλλαγή του χρόνου είναι σημείο αναφοράς για καινούργια σχέδια, αλλαγές πλεύσης και, γιατί όχι, όνειρα! Από καρδιάς εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, γερά, τυχερά, δημιουργικά, αισιόδοξα σε πείσμα των (κακών μας των) καιρών, κι η καινούργια χρονιά που έρχεται ας φέρει στον καθένα ό,τι λαχταράει. Να φέρει χαρές…ε, και δεν πειράζει, ας φέρει και καμιά μικρούλα, τόση δα λύπη. Ίσα για να μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι…
Με το καλό!

Ευαγγελία Ευσταθίου
Ευχή για το νέο έτος:
Μέσα απ' την καρδιά μου και με όλα μου τα όνειρα ανέπαφα απ' την εισβολή των ανόητων που απαίδευτα παιδεύουν, εύχομαι πολλά χαμόγελα, μεγάλο πείσμα και αστείρευτη δύναμη για τη συνέχεια. Ο ήλιος ανατέλλει πάντα. Υγεία κι ευτυχία σε όλους!

THEA HALO
I send all of you my very best Christmas wishes and hopes that you have a most happy, healthy and inspired New Year!!!



Lettura di libri

2 σχόλια:

ΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑ είπε...

Χρόνια πολλά,με υγεία,αγάπη,ευτυχία,πολλά όνειρα και αισιοδοξία.Οι Άγιες τούτες μέρες μας δίνουν την ευκαιρία να σβήσουμε από μέσα μας καθετί που μας άγγιξε άσχημα και να δώσουμε στον ευατό μας και στους άλλους την ευκαιρία να νιώσουμε όλοι μας όμορφα και γαλήνια.Πολλές φορές μας παρασύρουν οι "δαίμονες" της ζωής οι οποίοι ταράζουν το λιμάνι μας και μας απομακρύνουν από τον προορισμό μας.Άς ανοίξουμε όλα τα παραθυράκια της ψυχής μας βλέποντας τον ευατό μας και τους άλλους με άλλα μάτια πιο σοφά και πιο αισιόδοξα.Το μεγαλύτερο "χαστούκι" που μπορείς να δώσεις στη κακοδαιμονία των σχέσεων είναι να γυρίσεις και το άλλο μάγουλο αυτό είναι λύτρωση, είναι το θείο δώρο που χαρίζεις στον ευατό σου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποζητάς να ξανακτίσεις αυτό που γκρεμίστηκε απλά συγχωρείς και προχωράς στο δρόμο που επέλεξες χωρίς κακίες,εγωισμούς και φθόνο,λυτρώνεσαι και συνεχίζεις για καινούργιους προορισμούς.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ είπε...

Καλημέρα,όπως πολλές άλλες Καλημέρες για το 2012!
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Υγεία στο σώμα,Υγεία στο νου!Αυτά τα δύο πράγματα που έχουν καταπλακωθεί από το βάρος της οικονομικής κρίσης(υλισμός).Ας μην αφήσουμε στο έλεος της το νου και το σώμα.Ίσως τότε δούμε πραγματικά τη ζωή και χαμογελάσουμε!Και οι μέρες μας θα γίνουν καλές,θα γίνουν Καλημέρες!!!